Menu

Utazás ⬆️️ Értékesítés ⬆️️ Karrier ⬆️️ Jövedelem ⬆️️ -hu-CIKK

Utazás ⬆️️ Értékesítés ⬆️️ Karrier ⬆️️ Jövedelem ⬆️️

Az utazókat és a disztribútorokat is hasznos újdonságokkal várja a Fireflies 2017 február 20-tól. Érdemes végigolvasnia ezt a 8 pontos összefoglalót, nem fog csalódni! 
 
1. 2016-ban a turisztikai termékeink közül az egyik felkapott újdonság volt a Best Price opció (a továbbiakban BPO). Nem csoda, ha erős igény keletkezett arra, hogy ez a népszerű termék már az utazási csomagokban is elérhető legyen. Ezért típustól függően  2 (Basic), 6 (Smart), illetve 14 (Life) BPO-t is tartalmazni fognak a csomagok. Így Loyalty csomag vásárlása nélkül is elérhető lesz a BPO.
 
A disztribútorok egyik kedvenc terméke, a Loyalty csomag ugyanúgy a típustól függően több BPO-t fog tartalmazni. Így 1+2 (Standard), 3+6 (Plus), illetve 7+14 (Pro) BPO-t tartalmazó Loyalty csomagok segítségével a disztribútorok még több 8%-os BPO kedvezmény jóváírásban részesülhetnek vagy még több alkalommal utazhatnak Life csomagos ár alatt 8%-kal.
★ Utazás ★ Értékesítés ★
 
 
2. Február 20-tól a csomagban vásárolt BPO-knak két fontos előnyük lesz a Holiday Couponból átváltott BPO-kkal szemben:
  • Csak csomagban vásárolt BPO-val lesz lehetséges más számára is szállást foglalni Life csomagos áron, kivéve a Life csomaggal rendelkezők, hiszen ők bármikor tudnak más számára is szállást foglalni. 
  • Csomagban vásárolt BPO-val továbbra is lehetséges lesz Life csomagos ár alatt 8%-kal szállást foglalni saját részre, míg a Holiday Couponból átváltott BPO-val a saját portáljogosultsággal elérhető árhoz képest lesz 8%-kal alacsonyabb a legkedvezőbb szállásfoglalási ár. A Life csomaggal rendelkezők itt is kivételt képeznek, hiszen ők bármikor tudnak a Life csomagos árhoz képest 8%-kal alacsonyabb áron szállást foglalni saját részre.
Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy a fentiek a Life csomag előnyeire világítanak rá: ha Life csomaggal rendelkezik, minden BPO-ját a lehető legkedvezőbben használhatja fel. Más csomagok esetén ez csak a csomagvásárlásból származó BPO-ra igaz. Újabb érv a Life csomag mellett.
Természetesen a február 20. előtt vásárolt vagy a február 20. előtt Holiday Couponból átváltott BPO-k felhasználási feltétele nem változnak, a tulajdonosaik változatlan feltételekkel használhatják továbbra is azokat. Viszont a február 20-át követő vásárlásokra és átváltásokra az új szabályrendszer vonatkozik.
★ Értékesítés ★ 
 
 
3. Minden negyedévben legalább  150 db új és nagyon kedvező, válogatott ajánlat lesz elérhető, melyből 50 hihetetlen árú szuperpromóciós ajánlat lesz. Ezek gyakorlatilag a már rég ismert, klasszikus utazásközvetítői ajánlatok lesznek: előre lefixált időpont, szállás és létszám - mindezt remek áron egy negyedéves promóciós időszakban. Készüljön Ön is, de szóljon az ügyfeleinek is! Ez összesen legalább évi 600 ajánlatot jelent, amivel minimum 1.200 utazót szolgálunk ki a promóciós ajánlatokkal már 2017-ben is.
★ Utazás ★ Értékesítés ★
 
 
4. A csomagok ára csak a többlettartalommal, a BPO-k árával fog változni. Ennek köszönhetően növekszik a minősülési pontok száma (beleértve az extra minősülési pontokat is), így Ön még könnyebben és még hamarabb tud minősülni.
 
Egyszerűsödnek a minősülési szabályok. A későbbiekben csak az egyszerűen nyomon követhető minősülési pontértékek játszanak szerepet a karrierépítésben. Természetesen a már megszerzett minősüléseket ez nem érinti, de a következő minősülés már csak pontalapú minősülés szerint lehetséges az Ön számára is.
 
Amennyiben Ön a struktúra alapján szeretne minősülni, arra 2017. február 19. CET 23:59-ig van lehetősége.
 
Ráadásul könnyebb lesz minősülni is, hiszen a saját vásárlások minősülési pontértékeit szintén figyelembe vesszükk a minősülés során. Ezentúl minden disztribútor hamarabb tud majd feljebb lépni a karrierlétrán. Mindezek felett február 20-tól a saját minősülés során már a 2017. január 1-e után történő saját vásárlásokat is beszámítjuk.
 
Például ha egy disztribútor Smart csomagot vásárol, már el is érte az első karrierszintet, ugyanis így több mint 2.000 minősülési ponttal rendelkezik.
★ Karrier ★
 
 
5. Bombahír a Loyalty Ciklus bónuszban érdekelteknek! Ezentúl a Loyalty Ciklusban a bónuszpozíciók után is járhat bónusz, a jól ismert 500+5.000 USD! Február 20-tól kezdődően az Ön ciklusteljesítése alapján létrejött bónuszpozíciók aktív státuszúak lesznek, és ezentúl kifizetést is kaphatnak, amennyiben akár egy Kis, akár egy Nagy ciklust teljesítenek. A Kis ciklusban nem, viszont a Nagy ciklusban adnak jelölést, és a Nagy ciklus teljesítése után nem megújíthatóak. A bónuszpozíciót követő pozíciók a bónuszpozíció Nagy ciklus teljesítése után a bónuszpozíció szponzorpozícióját fogják követni.
 
Csak azon disztribútor bónuszpozíciói lesznek aktívak, tehát kizárólag az lesz jogosult bónuszszerzésre, aki legalább 7 darab aktivált pozícióval rendelkezik. Amint egy disztribútor eléri a 7 darab aktivált pozíciót, a visszamenőleg keletkezett bónuszpozíciói is azonnal aktiválásra kerülnek. Tehát a február 20-án  legalább 7 darab aktivált pozícióval rendelkező disztribútorok bónuszpozíciói azonnal aktiválásra kerülnek, amely érvényes a korábban keletkezett bónuszpozíciókra is.
★ Jövedelem ★ 
 
 
6. Egyszerűbbé válik és könnyebben átlátható lesz a jutalék- és bónuszrendszer. 
 
A mélységi bónusz (kivéve a Loyalty termékre vonatkozót) gigantikus nagyságúra emelkedik. 
Az autóbónusz kivezetésre kerül, akárcsak az extra mélységi bónusz, mely időszakos bónuszként szerepelt 2014. szeptember 12. óta. A Mátrix progress bart ezentúl a mélységi bónusz tölti, mely lehetőség 2017 december 31-ig él. Ezen bónuszok értékéből 1,59% a már ismertetett bónuszpozíciók aktiválásának céljából kerül átcsoportosításra. A Basic, Smart és Life csomagok kompenzációs tervében a direkt bónusz az utazási versenyek és a tőkerész bónusz továbbra is ugyanolyan feltételekkel érhetőek el. 
 
Fontos megjegyezni, hogy a 8%-os BPO kedvezmény jóváírása továbbra sem számít bónusznak vagy jutaléknak.
 
Az eddigieket összefoglalva: az átlátható bónuszrendszer mellé az eddigi 6 pont alapján egyszerűbb és gyorsabb minősülés, kibővülő Loyalty bónusz lehetőség és új értékesítési lehetőségek társulnak. És még nem beszéltünk a két legnagyobb, az értékesítésben és a jövedelemszerzésben is nagy szerepet játszó újdonságról! Nézzük meg!
 
7. Az első ponthoz hasonlóan ez az újdonság is felhasználói igények alapján jön létre. Ezzel az új lehetőséggel a Loyalty
Nagy ciklus teljesítése után azonnal újból a Nagyciklusban találja magát!
 
Egyszerű és akár automatikus is lehet: a Nagy ciklus teljesítése után a megújításnál válassza a Nagy ciklus megújító csomagot! Így a Kis ciklust kihagyva azonnal újból elhelyezésre kerül a szponzorkövetés szabálya szerint egy Nagy ciklusban.
 
A Nagy ciklus megújító csomag az azonnali Nagy ciklusba kerülés mellett tartalmaz 3 db Diamond Vouchert (két év érvényességgel), 30 db Holiday Coupont és 9 db BPO-t. A csomag ára ára 2.112 USD, mely a termékek listaárából tevődik össze: 3×354 USD + 30×29 USD + 9×20 USD = 2.112 USD (az összetevők csak listaáron kerülhettek be a Nagy ciklus megújító csomagba).
 
A csomag nem keletkeztet és nem hosszabbít portálhasználati jogosultságot.
★ Jövedelem ★ 
 
 
8. A legutolsó, de egyben a legnagyobb újdonsággal új piacokra, új szegmensre tudnak belépni a Fireflies disztribútorok, melyek az indulás óta eltelt 6 évben zárva voltak előttünk. Nézzük meg közelebbről!
 
Jelenleg a legkisebb utazási csomagunk 516 USD. Elég nagy az a szegmens, akik még nem rendelkeznek 516 (február 20-tól 556) USD-ral. Igen, ez így lesz február 20-ig, de utána…
 
Utána már nem 556 USD, de nem is 516 USD, és nem is 400 vagy 300 USD kell az induláshoz. Nem is 200, hanem egészen pontosan 138 USD. Nem elírás, 138 USD! És ez hogyan lehet? 
 
Ha arra tippelt, hogy ezentúl a csomagokat akár részletekben is ki lehet fizetni, akkor jó irányban gondolkozik. 
Például egy Basic csomagot három szakaszban (138+138+280=556 USD) akár három hónap alatt lehet majd megvásárolni. Már az első szakasz megvásárlása után használhatja a Holiday Couponjait és BPO-it a vásárló, de a teljes Basic csomag jogosultságot és a hozzátartozó Diamond Vouchert a harmadik szakasz megvásárlása után szerzi meg. Smart csomaghoz további 6 szakasz, Life csomaghoz pedig a Smart után további 12 szakasz teljesítése szükséges ugyanezen logika mentén. Havonta egy szakaszt lehet teljesíteni, de egy-egy szakasz teljesítése el is halasztható (kivéve az első három szakaszt), viszont összesen 30 hónap áll a vásárló rendelkezésére, hogy kifizesse az utolsó szakaszt is.
 
Nagy előnye a konstrukciónak, hogy már az első szakasz, azaz 138 USD kifizetése után lehetséges Loyalty termék vásárlása, sőt még egy Basic csomag vásárlása sem szükséges hozzá!
 
Röviden: az utazási csomagokat nem lesz szükséges egyben kifizetni, de nem is élhet egyből a teljes utazási jogosultsággal (ezért lesznek előnyei a csomag egy összegű megvásárlásának), viszont Loyalty csomagot már vásárolhat. Az utóbbi évek piacnyitásaiból kiderült, hogy a célunk megvalósításához, a globális növekedéshez szükség van az ilyen jellegű fejlesztésekre, az ilyen vásárlási feltételek megteremtésére.
 
Milyen előnyöket jelent ez egy jelenlegi disztribútornak? 
  • Új piacokra, új szegmensekre léphet be.
  • Ezáltal többletbevételre tehet szert.
  • Gyorsabban minősül és több sikerélmény éri.
  • A bevételei egyenletesebben jelentkeznek.
Hamarosan további részleteket is olvashat!
★ Értékesítés ★ Karrier ★ Jövedelem ★ 
 
 
A fenti újdonságok hatályba lépésének tervezett ideje leghamarabb 2017. február 20. lesz, azaz a megjelölt dátum tervezett dátum, amely kis mértékben módosulhat. A további részleteket egy későbbi emailben olvashatja. 
 
Amennyiben kérdése merült fel, kérjük, várja meg a következő emailt a témában, melyet várhatóan 15 napon belül fog megkapni.
Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: