Menu

Utolsó hosszabbítás az elővásárlási időszakban!_HU

Utolsó hosszabbítás az elővásárlási időszakban!

A felhasználói igények hatására még egyszer és egyben utoljára meghosszabbítottuk az elővásárlási lehetőséget. 2016. július 19. éjfélig tart az elővásárlás ráadása, ezt követően végleg lezárul, sikertelen fizetés, bankkártya-használati probléma és egyéb okból kifolyólag sem kerül sor további hosszabbításra.
Ezenfelül július 8. és 19. között újra lehetősége van Life csomag upgrade-re, valamint meglévő Loyalty csomagját is bővítheti. A bővebb információkért olvasson tovább, ahol a bónusz indulásának részletei is ki fognak derülni!

A Loyalty csomagok Basic, Smart vagy Life csomag mellé

Mint eddig is, a Loyalty csomagokat csak érvényes Basic, Smart vagy Life csomaggal rendelkező felhasználóink vásárolhatják meg. Amennyiben egy felhasználó még nem rendelkezik csomaggal, a három utazási csomag valamelyikének megvásárlását követően vásárolhatja meg a Loyalty csomagokat.

Nem újdonság, de ez az elővásárlás legnagyobb előnye

Az elővásárlás során megvásárolt első Loyalty csomag mellé – a meglévő és érvényes utazási csomag típusától függően – ajándék pozíciók járnak. Így – a Loyalty csomagjától függetlenül – 1-gyel, 2-vel vagy 3-mal több pozíción keresztül részesedhet a Loyalty Ciklus bónuszból!

Life upgrade a 3 ajándék pozícióért!

2016. július 8-tól 19-ig (23:59-ig) újra lehetőség nyílik utazási csomag upgrade-re is. Érvényes Basic és Smart csomagját is Life csomagra válthatja csupán a Life csomag és a meglévő utazási csomag árának különbözetéért.
Így az elővásárlás során vásárolt Loyalty csomagja mellé járó pozíciókhoz Life csomag-tulajdonosként 3 ajándék pozíciót kap teljesen ingyen!
Már megvásárolta Loyalty csomagját? Az upgrade-del az ajándék pozíciók különbözetét is megkapja, tehát összesen 3 ajándék pozícióval fog rendelkezni az upgrade-et követően.
A maximálisan birtokolható 7 pozíció helyett így Ön 10 pozícióval rendelkezhet majd a Loyalty Ciklus bónusz indulásakor. Ráadásul a későbbiekben is 10 aktív pozíció előnyeit élvezheti, amennyiben az elővásárlási időszakban Life csomag birtokában vásárol Loyalty csomagot.

Miért jobb már az induláskor 10 pozíció, mint később 7?

A 10 pozíció egymást segíti a ciklusokban. Az érvényes disztribútori joggal rendelkező felhasználóink azon pozíciói, amelyeket az indulás előtt töltöttek fel, akár magasabb szintről is indulhatnak (nem a ciklus legalsó szintjéről), ezáltal könnyebben kifizetési szintre kerülhetnek, mint a bónusz indulását követően feltöltött pozíciók.
Ennek az oka: az indulás előtt feltöltött pozíciókat nagyobb valószínűséggel követhetik más felhasználók és disztribútorok Loyalty termék-vásárlásból származó pozíciói, amelyek a ciklus alsóbb szintjeit foglalják majd el, míg a régebbi pozíciók közelebb kerülhetnek a kifizetési szinthez. Ezek a pozíciók a Kis ciklus kifizetés után a Nagy ciklusba kerülő szponzorpozíciót követik. Az ajándék pozíciókkal együtt összesen 10 pozíción keresztül maximalizálhatja jövedelmét!

Már van Loyalty csomagja? Váltsa nagyobbra!

Az elővásárlási időszak ráadása alatt elérhetővé válik a Loyalty Ciklus bónusz –> Loyalty Ciklus pozíciók menüpontban található “Pozíció feltöltése” opció. A “Pozíció feltöltése” gomb segítségével további Loyalty Standard csomag-vásárlásokkal a korábban megvásárolt Loyalty csomaghoz járó pozíciók mellett további Loyalty pozíciókat – az ajándék pozíciókat leszámítva összesen 7-et – indíthat a Loyalty Ciklus bónuszban. Így Loyalty Standard vagy Plus csomagját akár Loyalty Pro csomaggá is kiegészítheti, ezzel maximalizálva a ciklusokban részt vevő pozíciók számát a bónusz indulása előtt. A több pozíció pedig extra jövedelemforrást jelent a bónuszra jogosult disztribútorainknak. Ha a Loyalty Ciklus bónusz indulása előtt maximális pozíciószámmal rendelkezik, minden pozíciója könnyebben kifizetési szintre kerülhet, mint azok a pozíciók, amelyeket a bónusz indulását követően töltöttek fel.

A ráadást követően indul a Loyalty Ciklus bónusz!

Az elővásárlás utolsó hosszabbítását követően már nem lesz lehetőség további pozíciók feltöltésére a bónusz indulása előtt. Az elővásárlási időszak lezárása után a pozíciók a ciklusrendezés elve alapján kerülnek elhelyezésre a ciklusokban. Ehhez a folyamathoz előreláthatólag 3-4 nap szükséges, azaz a bónusz indulásának tervezett időpontja: 2016. július 24.
Az ajándék pozíciók a bónusz indítását követően, véletlenszerűen foglalják majd el helyüket. Természetesen az első Kis ciklus kifizetést követően már ezek a pozíciók is a Nagy ciklusban lévő szponzorpozíciójukat követik a szponzorkövetés elve alapján.

Miről marad le, ha nem lép időben?

  • Az elővásárlási időszakot követően már soha nem szerezhet 10 pozíciót. Azaz ha később vásárol Loyalty csomagot, legfeljebb 7 pozícióval vehet részt a bónuszban.
  • Ha nem Life csomag-tulajdonosként él a Loyalty elővásárlás lehetőségével, pozícióinak számát később nem növelheti a maximális 10 darabra.
  • Basic, Smart vagy Life csomagja a későbbiekben nem jelent Önnek plusz jövedelem lehetőségét nyújtó extra pozíciókat.
  • Ön nem részesülhet a bónusz indulásakor - az elővásárlások alapján - néhány pillanat alatt lezajló ciklusteljesítések során keletkező azonnali jövedelmekből, és a ciklusrendezés során sem kerülhet magasabb szintre, mivel ezen előnyökből csak az induláskor aktív pozíciókkal rendelkezők vehetik ki a részüket.
  • Kimaradhat az induláskor keletkező akár több száz bónuszpozíció által generált ciklustöltődésekből, és az ebből létrejött ciklus-kifizetésekből, amelyek az elővásárlás forgalma alapján keletkeztek.
  • A bónusz indulása után szerzett pozíciói nem rajtolhatnak magasabb szintről a kezdeti ciklusteljesítéseknek köszönhetően, így csak később kerülhetnek közelebb a kifizetési szinthez.


Tegyen szert még több jutalékra: váltson Life csomagra,vegyen Loyalty csomagot vagy egészítse ki meglévő Loyalty csomagját 2016. július 19-ig! A Loyalty Ciklus bónusz várható indulása: 2016. július 24.!

Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: