Menu

Mérföldkő a szakaszos vásárlás fizetési rendszerében - HU - HÍRLEVÉL

Mérföldkő a szakaszos vásárlás fizetési rendszerében

Vajon hányszor futott már végig ez az Ön eszén is?

“– Úristen, már megint elfelejtettem befizetni a számlát! Nem lesz késő? Nem mondják fel? Mennyi lesz a késedelmi díj?”

Aztán jön az idegeskedés, rohanás befizetni és a fogadalom, hogy most már tényleg ez volt az utolsó.

Persze, nemsokára megint előfordul. És ez nem is meglepő. Napjaink felgyorsult, információdús világában mindenkivel megesik,.hogy elnéz egy-egy határidőt.

A Fireflies rendszerében is van egy nagyon fontos dátum, egy határidő, aminek elmulasztása komoly következménnyel járhat.

Ez a dátum a szakaszos vásárlás egységeihez kötődik. Ha az adott egység megvásárlása nem történik meg az adott hónapban, akkor a 30 hónapos időkeretből könnyen kicsúszhat a vásárló és kezdheti elölről a szakaszos termékvásárlást. Különösen fontos ez az első (a “Basic”) szakasz megvásárlása során. Ugyanis ha az első három egység vásárlásakor kimarad egy hónap, akkor a megvásárolt három egység nem képez Basic csomagot. Ilyen esetben a szakaszvásárlást újra kell kezdeni.

De nyugalom, a Firefliesnál nem kell emiatt  aggódnia, ha megtesz egy egyszerű dolgot.


Viszlát, Mr. Lekésett Határidő!

A mai nap a Swiss Halley AG egy új és innovatív fizetési funkciót vezetett be: az automatikusan megújuló bankkártyás fizetést.Kizárólag az automatikus vásárlással történő szakaszos vásárlás esetén érhető el ez a rendkívül praktikus szolgáltatás. Nem keverendő össze az automatikus vásárlás az automatikusan megújuló bankkártyás fizetéssel. Az automatikus vásárlás az egység árának jutalékegyenlegről és az utazási egyenlegről történő levonását jelenti.

Ha automatikus vásárlással nem sikerült az egység vásárlása, akkor és csak akkor a vásárlás automatikusan megújuló bankkártyás fizetéssel is történhet. Lássuk, hogyan.
Az automatikusan megújuló bankkártyás fizetés működése egyszerű. Önnek annyit kell tennie, hogy a szakaszos vásárlás egységének fizetésekor bejelöli az “Automatikusan megújuló bankkártyás fizetés” négyzetet és megadja a kért bankkártya adatokat. Ugyanis az automatikusan megújuló bankkártyás fizetéshez a bankkártya regisztrációja az első érvényes bankkártyás fizetéssel történik.


Mi fog történni ezt követően?

Amikor elérkezik a következő egység megvásárlásának időpontja, a rendszer, ahogyan eddig is, először a jutalékegyenlegéről, majd az Utazási egyenlegéről próbálja levonni a következő egység árát a hónap első jutalékzárása után, de még a jutalékkifizetést megelőzően. Ha ez nem sikerült, akkor a rendszer az adott hónapban megpróbálja még egyszer levonni, illetve küld emailben értesítést a sikertelen fizetésről. Eddig itt megállt a folyamat.

Viszont mostantól, ha Ön az automatikusan megújuló bankkártyás fizetést választja, akkor van még egy lehetőség a vásárlás teljesítésére: a vásárláshoz szükséges részösszeget (plusz tranzakciós díjat) a korábban megadott bankkártyáról vonja le a rendszer.

Példa: az Ön megvásárolandó egységének értéke 138 USD. A jutalékegyenlegén 43 USD, az Utazási egyenlegén 65 USD van. Korábban a vásárlás sikertelen lett volna, mert 30 USD hiányzik. Viszont jelen esetben a rendszeren keresztül a PayU a korábban megadott kártyáról automatikusan levonja a hiányzó 30 USD-t (plusz tranzakciós díjat). Nem többet, nem kevesebbet, hanem pontosan annyit, amennyi az egység megvásárlásához szükséges.

Ennyi az egész, és a vásárlás sikeres, nincs kihagyott hónap és egyenes az út a szakaszok teljesítéséhez.

Fontos tudni, hogy a PayU szigorú feltételeket támasztott a Swiss Halley AG-val szemben már korábban is. Még szigorúbban szabályozott és rendkívül biztonságos az a keretrendszer, amelyen belül az automatikusan megújuló bankkártyás fizetés is működik, melynek néhány fontos jellemzője:
  • A Swiss Halley AG nem látja a bankkártya adatokat.
  • A PayU csak és kizárólag a fentiek alapján számolt összeget vonja le a bankkártyáról csak és kizárólag egységvásárlás céljára.
  • A PayU naptári hónaponként maximum 1 darab tranzakciót engedélyez.

„Mi van, ha már nem akarom az automatikus megújítást?”

A lehető legegyszerűbbé tettük a lemondást: egy darab kattintás a webiroda Profil/Fireflies termék vásárlása/Szakaszos vásárlás menüpontban.

Nincs levelezgetés, nincs telefonálgatás. Egy kattintás, amit bármikor megtehet, és többször nem fut le a megújuló fizetés.

Válassza Ön is ezt az opciót, ha az Utazási csomagokat szakaszosan vásárolja! Akkor nincs kimaradt hónap, nincs meghiúsult vásárlás. Ilyen apróságon nem múlhat a siker.
Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: