Menu

Friss hírek a hétvégéről

Friss hírek a hétvégéről

A hétvégi szeminárium legfontosabb bejelentéseit olvashatja első kézből a Swiss Halley AG igazgatóitól.

Pásku István turisztikai igazgató a 2017-es nyári szezont mutatta be más szemszögből: a jelen és a közeljövő trendjeit illusztrálta a Fireflies statisztikáival.

Az igazgató úr számos, elsősorban a turisztikai üzletágat érintő újdonságot is bemutatott, melyeket már akár használhat Ön is.

A fejlesztések egyik része a legnépszerűbb turisztikai szolgáltatásunkhoz, a hotelfoglalásokhoz kapcsolódik:
  • A könnyebb szobaválasztás érdekében továbbfejlesztettük a szobatípusok összehasonlítási algoritmusát is.
  • Még könnyebb lesz az Ön dolga, ha az utolsó pillanatban kell szállást foglalnia: újabb 30 ezer (nem elírás) hotellel bővült a last minute foglalható hotelek száma.
A fejlesztések másik része a repülőjegy-foglalás köré csoportosult. Az alábbi új szolgáltatásokkal találkozhat a vásárlás során:
  • Ezentúl poggyászfeladás is lehetséges a kiválasztott jegy mellé, amit Ön egyszerűen kiválaszthat és hozzáadhat a vásárlásához. 
  • Megjelentek a check-in opciók és díjaik is.
  • Önnek lehetősége lesz az elsőbbségi beszállást is megrendelni a jegyvásárlás során. Fontos tudni, hogy amennyiben kiválasztja az opciót, ez az egyszerre vásárolt jegyek mindegyikére vonatkozik. 
  • Ezentúl 3 % direkt bónusz jár a jegy – az esetleges kártyadíjjal és – jegykiállítási díjjal csökkentett értéke után. Természetesen a direkt bónusz minden fenti opcióra vonatkozik, melyet a repülőjeggyel együtt vásárolt meg.

Régi termék új köntösben.

Lássuk be, az utóbbi fejlesztésnek már inkább a hálózatépítők örültek. :) Ráadásul Varga István hálózati igazgató további újdonságokat jelentett be, amelyek bevezetése november végén várható. A bejelentések a Best Price opció (továbbiakban BPO) körül forogtak, mely a Fireflies leggyakrabban felhasznált terméke. Nem véletlenül, de a népszerűsége garantáltan még tovább fog nőni.
  • A csomagban vásárolt BPO-k átruházhatók lesznek.
  • Az átruházott BPO-k Life csomagos áron történő foglalásra jogosítanak, melyek értékéből 8% jóváírás illeti meg a BPO eredeti tulajdonosát.
Nézzünk egy példát: Ön elküldi (hivatalosan:feltételesen átruházza) a BPO-t egy akár frissen regisztrált felhasználónak. Ő rendkívül vonzó, Life csomagos áron tud szállást foglalni az Öntől kapott BPO-t felhasználva. Lefoglalhatja a szállást otthonról kényelmesen, nyugodtan böngészve a kínálatot, saját bankkártyáját használva. Sőt, akár másnak is foglalhat: lányának, fiának, szüleinek, barátainak.

Ön pedig megkapja a foglalás értékének 8%-át jövedelemként. Ennyire egyszerű.

Sőt, az átruházott, de fel nem használt BPO-k sem mennek kárba, mert a saját webirodába bármikor visszahívhatóak lesznek.


A jóból nem árt meg a sok

Az igazgató úr bejelentette azt is, hogy a növekvő felhasználói igényeknek megfelelően Basic és Loyalty Standard csomagok 2-vel több BPO-t fognak tartalmazni csomagonként. Például egy Life csomag 28 BPO-t fog tartalmazni. Így könnyebb lesz eldöntenie, hogy a lehető legjobb áron akar utazni vagy inkább más utazzon Ön helyett Life csomagos áron, és Ön inkább a 8% jóváírást választja.

Ezzel egy időben a Diamond voucherek ára 40 USD-ral csökken, miközben az értékük a jelenlegi marad Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a fenti előnyök senkinek nem kerülnek egy fillérrel sem többe. Máshogy fogalmazva: minden marad a régiben, csak a csomagok bővülnek BPO-kkal.
 
Még egy jó hír: ezek az újdonságok visszamenőleg érvényesek 2017. november 6-tól.  Így, akinek november 6-tól értékesít csomagot, megkapja a plusz BPO-kat. Tehát amint az új szabályok életbe lépnek (várhatóan november végén), jóváírunk Önnek Basic és Standard csomagonként 2 darab BPO-t.
 
Termék tartalma
Termék neveBasicSmartLifeStandardPlusProRapid
BPO (db)412285153515

Hamarosan ezekről és további újdonságokról is bővebben olvashat egy Önnek címzett emailben. Addig is tervezgessen: inkább utazásra vagy inkább jövedelemgyarapításra használja majd a BPO-kat. Vagy esetleg mindkettőre? Azt is megteheti!


Lehet ezt még fokozni?

Igen! Varga István hálózati igazgató két nagyon ütős hírrel zárta a napot.

Az első hír (ez a sürgősebb): februárban VIP Leaders Meeting! További részleteket olvashat abban az emailben, amit a napokban kap a Fireflies-tól. Egy jó tanács: addig is gyűjtse a minősülési pontokat!

A második hír: a tőkerész bónusz bevezetésre kerül! Első kifizetését a következő szeminárium színpadán ünnepeljük: hatalmas csekk lesz hatalmas számokkal és lehet, hogy az Ön nevével! A részletekről 2018. februárjában tájékoztatjuk.

Ha élőben szeretné látni az első tőkerészbónusz kifizetést, akkor tegye szabaddá szeptember 22-ét a jövő évben: találkozzunk Brnóban!

Sok sikert kíván Önnek a Fireflies!
Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: