Menu

Fireflies lehetőség

Fireflies lehetőség

Akar a 21. század sikerágazatából profitálni?

Létezik egy gazdasági ágazat, ahol a dinamikus fejlődés a mindennapok része. Egy ágazat, amely évről évre több embernek biztosít életre szóló élményeket, mint ahányan az amerikai kontinensen együttesen élnek. Egy szektor, amely minden 11. munkavállaló munkahelyéül szolgál. Egy lehetőség, amelyből most Ön is kiveheti a részét. Keressen pénzt a turizmus rendületlenül növekvő piacán: szerezze meg anyagi biztonságát és az utazás élményét egycsapásra!

A turizmusban Ön is megtalálhatja anyagi biztonságát

A Fireflies.com weboldalon minden eszközt biztosítunk Önnek a sikerhez. Mivel az utazásfoglalások jelentős része ma már online történik, a megfelelő internetes felület biztosítása az Ön sikerének abszolút titka. A Fireflies foglalórendszerével Ön egy korszerű és komplex rendszert kap a kezébe álmai valóra váltásához.

Hogyan kereshet pénzt a Fireflies szolgáltatásaival?

Regisztráljon a Fireflies oldalán és váljon Ön is disztribútorrá – mindössze ennyi szükséges karrierje elindításához. Fireflies disztribútorként részesül csoportjának forgalmából – több lépcsőben is. Ajánlja a Fireflies-t és éljen a közösség építő erejével, hogy az élmény és a lehetőség is az Öné legyen!

Biztos jövedelem a Fireflies disztribútoraként

Arra vágyik, hogy ne kelljen többé a kiadásai miatt aggódnia? Anyagi biztonságot szeretne családjának? Éjjel-nappal dolgozik, de úgy érzi, mégsem jut egyről a kettőre? A Fireflies segít, hogy biztos anyagi hátteret teremthessen.

- Kiszámítható és korszerű – a könnyebb tervezésért

A Fireflies egy olyan kompenzációs rendszert fejlesztett ki disztribútorai számára, amellyel Ön is előre láthatja jövedelmének alakulását. Fontos tudni, hogy Fireflies kompenzációs rendszere a jelenleg létező egyik legmodernebb rendszer, amellyel Ön több lépcsőben is részesedhet a turizmus folyamatosan fejlődő piacának bevételéből. Tervezzen bátran, mi segítünk a megvalósításban.

- Támogatjuk a fejlődését

A legnagyobb üzletemberek sem engedhetik meg maguknak, hogy ne gyarapítsák időről időre tudásukat. A Fireflies-nál minden feltétel adott ahhoz, hogy Ön is folyamatosan bővíthesse ismereteit. Értesüljön a legjobban működő üzleti tippekről első kézből! Időről időre különféle képzéseken vehet részt és a fireflies.com lehetőséget biztosít arra is, hogy üzleti megbeszéléseket kezdeményezzen azokkal, akik már hatalmas sikereket értek el az online utazásközvetítés piacán. Hozza ki a legtöbbet abból a lehetőségből, amely mindenki előtt nyitva áll!

- Büszkék vagyunk az Ön eredményeire

Ugye, milyen jó érzés, ha mások is elismerik a munkánkat? A Fireflies-nál teljesítményét nem hagyjuk szó nélkül. Karrierjének legfontosabb sikereinél együtt fogunk ünnepelni Önnel és a megkeresett jutalékon felül a Fireflies rendezvényeken nyilvánosan is díjazzuk eredményeit.

- Támogatjuk az úton

Az Ön sikere a Fireflies közösségének sikere is egyben. Nekünk pedig elsődleges célunk ezeket a sikereket elősegíteni. A Fireflies támogatására Ön mindig számíthat, bármilyen problémával kerüljön is szembe. Ügyfélszolgálatunkat több nyelven is eléri, ha segítségre van szüksége – kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére bármilyen, Fireflies-zal kapcsolatos kérdés tekintetében.

Indítsa el Fireflies vállalkozását még ma, hogy elköteleződés nélkül építhessen álomkarriert és biztosíthasson családjának hosszú távú anyagi stabilitást!

Hivatalos Fireflies Üzleti Prezentációért kattintson ide!

A Fireflies működési és kompenzációs terv​ letöltéséhez kattintson ide!​ Hatályos: 2020. június 28-tól

Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: