Menu

Bónuszdömping a Loyalty Ciklus bónusszal

Bónuszdömping a Loyalty Ciklus bónusszal

A Loyalty Ciklus bónusz indulásakor számos disztribútorunk keresett pénzt pozícióin keresztül. A ciklusteljesítésekkel keletkező bónuszpozíciók elhelyezésének köszönhetően hamarosan újra ciklusok százai kerülnek feltöltésre néhány pillanat alatt. Az Ön ciklusa is köztük lehet!

Milyen előnyöket hozhatott eddig Önnek a Loyalty Ciklus?

Az előzetes pozícióelhelyezéseknek köszönhetően a Loyalty Ciklus bónusz 2016. augusztus 5-i indulásakor azonnal 1.033 Kis ciklus került betöltésre. Mit jelent ez pontosan?

  • 1.033 pozíció tulajdonosa keresett 500 USD Loyalty Ciklus bónuszt.
  • Amennyiben Kis ciklusának betöltésekor az Ön pozíciója is kifizetésre került, akkor most 500 USD Loyalty Ciklus bónuszt talál a webirodájában teljesített Kis ciklusonként.
  • 1.033 pozíció került Nagy ciklusba. Így már 94 Nagy ciklus is teljesítésre került, ahol 5000 USD bónuszt kapott a kifizetési feltételeknek megfelelő pozíció bónuszra jogosult tulajdonosa.

Ön ellenőrizte már a webirodájában, hogy kapott-e Loyalty Ciklus bónuszt?

Milyen előnyöket hozhat az 1.033 bónuszpozíció az indulás után 20 nappal?

  • Több száz Kis ciklus fog teljesítésre kerülni, sok száz disztribútor lesz gazdagabb 500 dollárral pozíciónként. 
  • A 1.033 Kis ciklus teljesítéséből ugyanannyi, azaz 1.033 bónuszpozíció keletkezett. Ezek a pozíciók az indulás után 20 nappal (miután lejár a karantén) elhelyezésre kerülnek, és akár az Ön Kis ciklusába is bekerülhetnek.
  • A bónuszpozíciók először az egy üres hellyel rendelkező ciklusokat töltik. Ezért ha az Ön ciklusában egy üres hely lesz, akkor az a ciklus nagy eséllyel teljesítésre kerül. Amennyiben az egy üres hellyel rendelkező ciklusok feltöltését követően marad még elhelyezésre váró bónuszpozíció, akkor azok a két üres hellyel rendelkező ciklusokba kerülnek. Sőt, előfordulhat, hogy néhány három üres hellyel rendelkező ciklus is betöltésre kerül ekkor.
  • A több száz ciklus teljesítése egyúttal ugyanannyi ciklusosztódással is jár. Minden disztribútor, akinek a pozíciója ezekben a ciklusokban volt, közelebb kerülhet a következő kifizetéshez.
  • Több száz Nagy ciklus pozíció is keletkezik a Kis ciklus-teljesítéseknek köszönhetően, ezek pedig számos Nagy ciklus teljesítését eredményezik majd. A betöltött Nagy ciklusok kifizetési feltételeknek megfelelő, kifizetési szinten lévő pozícióinak bónuszra jogosult tulajdonosai 5.000 USD-vel lesznek gazdagabbak.

Mit kell Önnek tennie, hogy minél jobban kihasználja a fenti előnyöket?

4+1 jó tanács, hogy minél jobban kihasználja a Loyalty Ciklus előnyeit

Jól olvasta: 1.033 bónuszpozíció vár arra, hogy elhelyezésre kerüljön a feltételeknek megfelelő Kis ciklusokba! A bónusz indulásakor keletkező bónuszpozíciók 20 nappal később, 2016. augusztus 25-én kikerülnek a karanténból és elfoglalják helyüket. Mit kell tennie, hogy minél több bónuszpozíciót kapjon augusztus 25-én?

1.
Törekedjen arra, hogy ciklusaiban minél kevesebb üres hely legyen! Ugyanis a bónuszpozíciók abba a Kis ciklusba kerülnek, ahol a ciklus alsó szintjén a legkevesebb üres pozíció található. Azaz ha az Ön Kis ciklusában egy üres hely van, akkor bónuszpozíció fogadásánál az Ön Kis ciklusa előnyt élvez a kettő és annál több üres hellyel rendelkező ciklusokkal szemben.
2.
Ciklusai feltöltését minél hamarabb kezdje meg! Mert ha az előző pont alapján több Kis ciklus is megfelelő a bónuszpozíció elhelyezésére, akkor abba a Kis ciklusba kerül a bónuszpozíció, amelybe a legrégebben került be új pozíció. Azaz minél hamarabb töltődik az Ön ciklusa, annál hamarabb fog bónuszpozíciót kapni.
3.
Minél hamarabb szerez két saját jelölést minden pozíciójára, annál hamarabb kerül kifizetési szintre, annál hamarabb fog Loyalty Ciklus bónuszt kapni.
4.
Gondoskodjon róla, hogy minél több ciklusa feleljen meg az első három pontnak! Így a már elhelyezésre váró 1.033 bónuszpozícióból is még több töltheti az Ön ciklusait, Ön még könnyebben kereshet 500, illetve 5000 USD jutalékot. Ehhez Önnek minél több pozícióval kell rendelkeznie. Jó hír: a bónusz indulásával egyidejűleg újból lehet Loyalty csomagot vásárolni!
+1
Ön a jól megérdemelt Loyalty Ciklus bónuszra csak akkor jogosult, ha rendelkezik érvényes belépési vagy webirodahasználati díj termékkel. Legalább ennyire fontos az is, hogy ellenkező esetben nem csak a bónuszra nem lesz jogosult, de a pozíciói is passzívak lesznek és elvész minden addigi jelölése.

A fenti elvek érvényesülnek a jövőben minden bónuszpozíció elhelyezésekor. A szabályokat azonban érdemes már most megismernie, mert ahogyan fent olvasta, augusztus 25-én nagyon sok bónuszpozíció kerül egyszerre a rendszerbe. Használja ki az ebben rejlő lehetőséget!

Indul a bónuszözön!

Augusztus 25-én hirtelen sok-sok Kis ciklus fog teljesítésre kerülni a 1.033 darab bónuszpozíció elhelyezésének köszönhetően. Ráadásul a rengeteg Kis ciklus-teljesítés miatt újabb bónuszpozíciók keletkeznek és sok Nagy ciklus is betöltésre kerül.

A lényeg röviden: több száz disztribútor fog pozíciónként 500, vagy Nagy ciklus teljesítése esetén 5000 dollárral gazdagodni. Ön köztük szeretne lenni?

Készítse fel ciklusait a bónuszpozíciók fogadására: minimalizálja a Kis ciklus alján található üres helyek számát saját pozíciók feltöltésével vagy új, Loyalty csomagot vásárló felhasználók csatlakoztatásával! A csatlakoztatott pozíciókat a Webiroda → Loyalty Ciklus bónusz → Loyalty Ciklus pozíciók menüpontban tudja elhelyezni az Önnek leginkább megfelelő elrendezésben.

A legjobb időszak új disztribútorok csatlakoztatására!

A Loyalty Ciklus bónusz - és különösen a bónuszpozíciók - előnyei leendő partnereit is meggyőzik majd. Mutassa be a bónusz és a bónuszpozíciók működését a Fireflies kompenzációs rendszerén belül!

Hogyan motiválhatja alsóvonalát? Helyezze el új disztribútorainak pozícióit úgy, hogy közben minimalizálja a Kis ciklusban lévő üres pozíciók számát. Így alsóvonalának pozíciói augusztus 25-én, a bónuszpozíciók felszabadulásának köszönhetően azonnal élvezhetik a teljesített ciklusok előnyeit: az osztódást követően máris közelebb kerülhetnek a kifizetési szinthez. Használja a bónuszpozíciók motiváló erejét: a következő 20 napban új lendületet adhat karrierjének!

TIPP: ne álljon meg az egy üres hely elérésénél! Ha van rá lehetősége, töltse fel Kis ciklusát teljesen! Így hamarabb jut hozzá a Kis ciklus teljesítéséért járó 500 USD-hez és pozíciója a Nagy ciklusban folytatja útját. Miért jó az Önnek, ha pozíciója augusztus 25-én Nagy ciklusban foglal helyet? A felszabaduló bónuszpozíciók a Nagy ciklusok töltődését is segítik. A Nagy ciklus feltöltődésével így - amennyiben kifizetési szintre kerül a pozíciója - 5000 USD üti a markát!

Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: