Menu

2017 legütősebb akciója újratöltve! - HU

2017 legütősebb akciója újratöltve!

Dobpergés, trombitaszó, reflektorfény: a tavalyi nyár után újra itt a Bőröndkoptató akció! Egyszerre jó az utazóknak és a disztribútoroknak. Egyszerre fognak kopni a bőröndök és növekedni a jutalékok.

A feltételek változatlanok kivéve a Best Price Opció (BPO) darabszámát. A tavalyi 2 darabbal szemben most már 4 darab BPO az ajándék!

2018. január 11. 0:00 és január 31. február 28. 23:59 (CET) között minden egy összegben vásárolt Life vagy Loyalty Pro csomag mellé jár ajándékba 4 Best Price Opció, 10 Holiday Coupon és 1 Diamond voucher. 

✔ Igen, ajándék, nem kell érte fizetni!

✔ Igen, az ajándék szinte egy komplett utazási csomag! 

✔ Igen, az ajándék 556 USD értékű!

Kedves Fireflies, ezért tényleg nem kell fizetnem? - kérdezheti Ön.

Nem, tényleg nem kell fizetnie az 556 USD értékű ajándékokért, ha Ön Life vagy Loyalty Pro csomagot vesz a Bőröndkoptató akció ideje alatt, és azt egy összegben fizette ki (tehát nem szakaszos vásárlással). Az ajándékokat ugyanolyan feltételekkel használhatja fel, mintha önállóan vette volna meg azokat. A vouchert és kuponokat felhasználhatja például Flash Sales vagy promóciós ajánlatra, de akár hagyományos ajánlatokra is.

A Swiss Halley az ajándékokat az adott vásárlás után minimum 20 nappal, de legkésőbb 2018. február 28-ig március 31-ig írja jóvá. Az ajándékok a jóváírás után azonnal felhasználhatóak. A Diamond Voucher érvényességi ideje 1 év, míg a Holiday Coupon és a Best Price opció érvényességi ideje 5 év, mely a jóváírás időpontjában kezdődik.

Ha Ön Life csomagot vesz (vagy van már Life csomagja és most Loyalty Pro csomagot vesz), akkor Ön más számára történő foglalásra is használhatja az ajándékokat. Utaztathatja gyerekeit, szüleit, barátait, vagy ha hangos a szomszéd, az ajándékok egy részéből utaztassa el őt :)

Az ajándék 1.112 USD értékű - ha Life és Loyalty Pro csomag vásárlása is történik egy összegben

Ha Ön január 31-ig febrár 28-ig Life és Pro csomagot is vesz, akkor az ajándékot is kétszer kapja meg. Egyszer a Life csomag vásárlása után, egyszer pedig a Pro csomag vásárlása után. Tehát Ön összesen 8 Best Price Opciót, 20 Holiday Coupont és 2 Diamond vouchert fog kapni, melyek együttes értéke 1.112 USD.

Ön disztribútor is?

Akkor ebben a hónapban könnyen növelheti a forgalmát. Ez az ajánlat egyaránt vonzó új és régebbi érdeklődők számára is. 

Telefon a kézben? A laptop nyitva? Hadd pörögjenek a dolgok!

Mivel az ajándékokért nem kell fizetni, ezért nem tartoznak a kompenzációs rendszer hatálya alá, ezért sem kifizetési, sem minősülési pontot nem tartalmaznak. Természetesen ez a korlátozás csak az ajándékokra vonatkozik, a megvásárolt Life és Pro csomagok továbbra is a szokásos kifizetési és minősülési pontokat biztosítják.

A Bőröndkoptató akció 2018. január 31. február 28. 23:59-ig tart, a hátralévő idő:

TIMER

Ne maradjon le, cselekedjen minél hamarabb! 

Fogyjanak azok az ajándékok, kopjanak azok a bőröndök :)

Sok sikert, kellemes utazást kíván Önnek a Fieflies! 

 

A Bőröndkoptató akció feltételei és szabályai:

  • A Bőröndkoptató akció időtartama: 2018. január 11. 00:00 – 2018. január 31, február 28. 23:59 (CET).
  • Az akció időtartama alatt egy összegben Life vagy Loyalty Pro csomagot vásárló személyek díjmentesen részesülnek 1 darab Diamond Voucherben, 10 darab Holiday Couponban és 4 darab Best Price opcióban.
  • Az ajándék termékek jóváírásának határideje az adott vásárlás után minimum 20 nap, de legkésőbb 2018. február 28. március 31.
  • A Diamond Voucher érvényességi ideje 1 év, míg a Holiday Coupon és a Best Price opció érvényességi ideje 5 év, mely a jóváírás időpontjában kezdődik.
  • Az ajándékba kapott termékek készpénzre nem válthatók.
  • Egy felhasználó az akció ideje alatt legfeljebb egy ajándékra (1 DV, 10 HC, 4 BPO) jogosult Life csomag vásárlása esetén, és legfeljebb egy ajándékra (1 DV, 10 HC, 4 BPO) jogosult Loyalty Pro csomag vásárlása esetén.
  • Az ajándék termékek nem tartoznak a kompenzációs rendszer hatálya alá, ezért sem kifizetési, sem minősülési pontot nem tartalmaznak. 
  • Amennyiben az akcióban érintett Life vagy Loyalty Pro csomag vásárlása kapcsán 50%-os visszatérítés történik, úgy a felhasználótól az ajándékba kapott termékkel azonos mennyiségű termék kerül levonásra. 
Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: