Menu

2015 első felének legfontosabb fejlesztései

2015 első felének legfontosabb fejlesztései

Az alábbi összefoglalóban olyan újdonságokat gyűjtöttük össze, amelyek azért léptek életbe, hogy a Fireflies szolgáltatásait vonzóbbá, a disztribútorok munkáját pedig könnyebbé tegyék. Olvassa el a legfontosabb tudnivalókat az év eddigi fejlesztéseiről, legyen naprakész és éljen a Fireflies által kínált lehetőségekkel!


1. 51 %-ra emeltük a Portálhasználati jog jutaléktartalmát.

A Portálhasználati jog 20%-os maximális jutaléktartalmát 51%-ra emeltük. A jutalékemelés természetesen az új Fireflies termékre, a Multi Holiday Couponra is vonatkozik.


2. Könnyebb út az Arany Vezető karrierszint felé

Ez idáig az Arany karrierszint eléréséhez egy disztribútornak legalább 6 különálló vonalon 18.000-18.000 minősülési pontra volt szüksége. Ez összesen minimum 108.000 minősülési pont összegyűjtését jelentette. Ez a lehetőség ezentúl is élni fog, de egy újításnak köszönhetően jelentősen gyarapodik a lehetőségek száma.

A 108.000 minimális minősülési pont megmarad, de egyszerűbben és gyorsabban is elérheti. Miért? Mától megszűnik a vonalankénti minimális pontszám, és akár hatnál több vonalon is összegyűjtheti a megfelelő számú minősülési pontot, de fontos megjegyezni, hogy vonalanként továbbra is csak maximum 18.000 pont számít be a minősülésbe!


3. TripAdvisor integráció - Igazi vélemények valódi utazóktól!

Ezentúl partnerünk, a TripAdvisor több mint 200 millió őszinte utazói értékelése segít Önnek a megfelelő szállás kiválasztásában. Olvasson valódi véleményeket, amelyeket a szállodák oldalain biztosan nem talál meg. Vegye hasznát az utazók tapasztalatainak, hogy utazása valóban olyan legyen, mint amilyenről mindig is álmodott. Az egyszerűbb keresés érdekében mostantól akár értékelés alapján is rendezheti a hotellistában található ajánlatokat.


4. A letölthető idegenvezető

A Fireflies utazók ezentúl egy szempillantás alatt megszervezhetik teljes nyaralásukat. Új, ingyenesen letölthető kiadványainkkal Ön is instant segítséget kap úti célja felfedezéséhez. Az útikalauzokat bejelentkezést követően letöltheti a fireflies.com felső menüsorában található Útikalauz menüre kattintva. Emellett a szálláskeresés során és a foglalását megerősítő e-mailben is figyelmébe ajánljuk az elérhető útikalauzokat. A letöltött útikalauzt kinyomtathatja, vagy akár okostelefonján is magánál tarthatja. Idegenvezetője így mindig az Ön rendelkezésére áll. Fontos: az útikalauzok elsődleges nyelve angol, esetenként azonban más nyelveken is elérhetőek a kiadványok. További részletek az Útikalauz menüpontban.


5. Megmutatjuk a repülőjegy árának tartalmát részletesen

A jegy kiválasztását követően megjelenő adatbekérő oldalon tételes bontásban láthatja a fizetendő értéket kitevő részösszegeket. A repülőjegy ára mellett az adók, illetékek, a kiállítási díj és –bankkártyás fizetés esetén – a tranzakciós díj is külön tételként jelenik meg.


6. Minden utazási szolgáltatás fizethető Utazási egyenlegről

Immár a Fireflies oldalán található összes utazási szolgáltatás ellenértékét fizetheti Utazási egyenlegéről legyen szó akár szállás-, repülőjegy- vagy transzferfoglalásról, akár helyi programokra szóló jegy vásárlásáról.


7. Új nyelvekkel az új piacok felé

Ebben az évben öt új nyelven, az eddigiek mellett franciául, törökül, olaszul, horvátul és portugálul is elérhetővé vált a Fireflies.com.


8. Tájékoztatjuk az esetleges árváltozásról

Rendszerünk felugró ablakban figyelmezteti a felhasználót, ha a foglalás közben árváltozás lép fel. Így ezentúl az ilyen foglalások csak akkor véglegesíthetőek, ha a felhasználó elfogadja az ajánlathoz tartozó új árat.


9. Manuális foglalások a webirodában

A Foglalásaim menüpontban immár az Ügyfélkapcsolaton keresztül elvégzett, manuális foglalásokat is megtekintheti. További újdonság, hogy mostantól a manuális foglalásokról is küldünk Önnek e-mail értesítést.


10. Ezentúl még több ajánlat közül választhat

A Booking.com-mal történő megállapodásunk keretében ezentúl a Booking.com szálláskínálata is megjelenik a Fireflies találati listában, így sokkal több helyre utazhat velünk. Új beszállítónk ajánlatait a Booking.com-on megszokott módon a legtöbb esetben csak a szállás igénybevételekor, a helyszínen kell kifizetni. A foglalás véglegesítéséhez partnerünk kérésére és biztonsági okokból a vásárlási folyamat végén a bankkártyaadatokat egy űrlapon kérjük be, és biztonságos kommunikációs csatornán keresztül továbbítjuk a Booking.com felé. Fontos: az új partnerünk oldalán véglegesített foglalások nem képeznek jutalékalapot.


11. Azonnal lecsaphat az akciós ajánlatokra

A Fireflies főoldalán mostantól kiemelt ajánlataink is megjelennek; ezek listáját a legnépszerűbb úti célok legjobb árú ajánlataiból állítjuk össze. Így azonnal megtalálja a legvonzóbb és legkedvezőbb utazási lehetőséget.


12. Az új voucherekkel jobb ár/érték arányú ajánlatokat kap

Örömmel értesítjük, hogy a 2014. december 1-jei árváltozás után vásárolt vouchereket Diamond voucherekké alakítottuk. A kereső legördülő menüjéből választhatja ki, hogy készpénzzel, voucherrel vagy Diamond voucherrel szeretné kifizetni a foglalást. A találati listában a “Legjobb voucheres ajánlatok” szűrőfeltételt bepipálva ezen kiváló ár/érték arányú ajánlatok közül is csak a kiemelteket, azaz a legkedvezőbb árúakat láthatja; így mindössze néhány kattintással válogathat a legvonzóbb ajánlatok között. Webirodájában a Vouchereim menüpontban láthatja, hány vouchere és Diamond vouchere van. A voucherek és a Diamond voucherek felhasználására és átadására ugyanazon feltételek vonatkoznak.


13. Bevezettük a Multi Holiday Coupont

A portálhasználati jog, mint önálló termék megszűnik: az újonnan bevezetett Multi Holiday Coupon tartalmaz 10 Holiday Coupont, amelyekkel kedvezményes ajánlatokat foglalhat le. A Multi Holiday Coupon megvásárlásával egy éves portálhasználatra is jogosult, melynek ára megegyezik a korábbi portálhasználati díjjal. Ilyen kupont az utazási csomagokhoz is kap: a BASIC csomaghoz 10 kupon jár 1 év érvényességgel, a SMART csomaghoz 30 kupon 2 év érvényességgel, a LIFE csomaghoz pedig 70 kupon 5 év érvényességgel. Kuponjait visszamenőleg a fent említett összes, a Fireflies rendszerben vásárolt termék után megkapja. A kuponok a voucherekhez hasonlóan leutazhatók és átruházhatók, és speciális ajánlatokat vehet velük igénybe; ezeket az alábbi oldalon találja: www.fireflies.com/multiHolidayOffers. Az ajánlatok ugyanis a szállás mellett helyi programokat és a legtöbb esetben transzfert is tartalmaznak. Kuponjait megtekinteni és kezelni a webiroda>Profil> Holiday Couponjaim menüpontban tudja.


14. Több élmény az utazások alkalmával

A Fireflies rendszerében keresésnél az Ön által megadott paraméterek alapján a helyi programajánlatokat - városnézés, múzeum, színház stb. - is megjelenítjük. Ezeket a foglalással együtt meg is vásárolhatja, és utazási egyenlegéből kifizetheti; ráadásul a helyszínen már kizárólag a pihenésre koncentrálhat. A programok közt a nyitólapi kereső “múzeum” ikonjára kattintva kereshet.


15. Egyszerűbben megtalálja a legolcsóbb repülőjegyet

Repülőjegy-foglaláskor már a kiválasztott dátumot megelőző és az azt követő 3 nap ajánlatait is mutatja a Fireflies kereső, így könnyedén összehasonlíthatja az ajánlatokat, és megtalálhatja a legvonzóbbat. A környező napok kínálatának megtekintéséhez kereséskor hagyja bekapcsolva a “Keresés rugalmas dátumokkal” funkciót.


16. Kedvezőbb áron utazhat

Megmutatjuk Önnek a legjobb árainkat, amelyekkel egyszerre spórolhat és fedezheti fel a világot. A „Kedvezményes ajánlatok” szűrőfeltétel segítségével más szabadpiaci portálokkal összehasonlítva a legjobb ajánlatokat jelenítheti meg a találati listában. A megtakarított összeget utazása során is elköltheti, így több kalandban lesz része.


17. Elstartolt a következő Fireflies Travel verseny

A június 20-i budapesti Fireflies Szemináriumon kihirdettük a következő utazási versenyünk úti célját: a nyertesek Abu-Dzabiba, az Egyesült Arab Emírségek leggazdagabb városába utazhatnak. Mostantól nagyobb eséllyel lehet az Öné az utazás, hiszen kevesebb utazási pont is elegendő: 1.500.000 helyett már csak 950.000 pontot kell összegyűjtenie a felhasználóknak 2015. december 17-ig. A verseny végén annyi disztribútorunk nyer utazást, ahányszor 950.000 utazási pontot gyűjt össze a Fireflies teljes hálózata. Pontok az utazási szolgáltatások lefoglalásáért és az utazási csomagok megvásárlásáért járnak, a kompenzációs tervben részletesen tárgyalt módon. Az utazás két fő részére szól, azaz a nyertes párja is ingyen utazik. Pontjai aktuális állását a webirodájában tekintheti meg.


Miért nem talál kubai ajánlatot?

A Kubában zajló aktuális gazdasági és politikai események miatt a nagyszámú turisztikai beszállítónk közül jelenleg egyik sem kínál kubai ajánlatokat az utazóközönségnek. Ennek megfelelően a Fireflies.com oldal keresője Kubára indított keresés esetén jelenleg nem ad találatokat. Munkatársaink jelenleg keresik a lehetőséget a kérdés megoldására.

 

A legfrissebb Fireflies hírekért és eseményekért kövesse a Fireflies hivatalos Facebook oldalát!

Hotel   |    Flight ticket   |    Transfer   |    GBTC   |    GTCD   |    Customer Service   |    Connect your hotel   |    Partner hotels
Fireflies opportunity
        


The seat of Fireflies is situated in Pfäffikon, Switzerland, the company cooperates with international supporters from every part of the world: Amsterdam - Antalya - Athens - Auckland - Baku - Bangkok - Barcelona - Beijing - Berlin - Bogotá - Bolzano - Bordeaux - Boston - Brussels - Bucharest - Budapest - Buenos Aires - Cairo - Calgary - Cambridge - Cape Town - Casablanca - Chengdu - Chicago - Colombo - Copenhagen - Denver - Dubai - Dublin - Dusseldorf - Edinburgh - Faro - Fukuoka - Grand Rapids - Guangzhou - Haikou - Helsinki - Heraklion - Ho Chi Minh City - Hong Kong - Honolulu - Houston - Innsbruck - Istanbul - Jakarta - Jeddah - Kiev - Krakow - Kuala Lumpur - Kuta (Bali) - Las Palmas de Gran Canaria - Las Vegas - Lille - Lima - Lisbon - London - Los Angeles - Lyon - Madrid - Málaga - Manchester - Manila - Mexico City - Miami - Milan - Montréal - Moscow - Mumbai - Munich - Natal - New Delhi - New York - Nice - Norwalk - Orlando - Osaka - Oslo - Paris - Phuket - Prague - Rennes - Riga - Rio de Janeiro - Rome - Saint Petersburg - San Francisco - Santiago - Santo Domingo - Sao Paulo - Sapporo - Seattle - Seoul - Shanghai - Siem Reap - Singapore - Sochi - Sofia - Stockholm - Sydney - Taipei - Tallinn - Tbilisi - Tel Aviv - Thessaloníki - Tokyo - Toronto - Vancouver - Venice - Vienna - Warsaw - Zagreb - Zürich

Copyright © 2020 Fireflies.com™. All rights reserved. SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz.
Our partners: